KBC Vindr – het klankbord voor elke ondernemer

Eén platform waar jij als ondernemer al je vragen kwijt kan. Klinkt goed, niet? Daarom ontwikkelde KBC het online platform Vindr. Hier kan je terecht met je vragen over ondernemen, maar je kan evengoed je expertise tonen door op een van de vele vragen te antwoorden.

Deel op Facebook Twitter LinkedIn

Als ondernemer kom je elke dag voor nieuwe uitdagingen te staan waar je zelf niet altijd een antwoord op weet. KBC voelde dat er nood was aan een klankbord en ontwikkelde daarom de online tool KBC Vindr. Een platform waar Vlaamse en Brusselse ondernemers terecht kunnen met vragen over diverse onderwerpen.

Expertise alom

Een netwerk hebben is handig, en als dat netwerk te vinden is op één en dezelfde plek, kan het al helemaal niet op. Via Vindr stel je al je prangende vragen en toets jij je meest wilde plannen af met andere ondernemers.

Heb je vragen over ondernemen, doet je webshop raar of wil je een andere dringende kwestie bespreken? Op KBC Vindr blader je eenvoudig door de voor jou relevante topics. Je kan er terecht met elke uitdaging waar je als ondernemer mee in aanraking komt.

Je ontmoet vast en zeker mensen die je aanvullen op vlak van ondernemen. Misschien vind je zelfs de perfecte business partner waar je al zo lang naar op zoek bent. Zo onstaan nieuwe samenwerkingen op KBC Vindr, want je gebruikt Vindr niet enkel om vragen te stellen, maar ook om je eigen expertise in de kijker te plaatsen.

Hoe werkt Vindr?

Je hoeft geen KBC-klant te zijn om te registreren op Vindr. Het platform is gratis en toegankelijk voor elke ondernemer. Surf naar vindr.kbc.be en registreer je vandaag nog. Na registratie heb je direct toegang tot het platform.

Je kan topics volgen die je interesseren, van klimaat en energie tot talent en personeel. Personaliseer je feed voor een optimale ervaring. In de zoekbalk ga je op zoek naar vragen die aan jouw business gerelateerd zijn. Zo kan je meteen mensen verder helpen en nieuwe klanten genereren.

Om een dialoog te starten kan je zelf een vraag of uitdaging plaatsen. Omschrijf die zo duidelijk mogelijk, dan krijg je snel een helder antwoord en kan je verder. Je business krijgt gegarandeerd een boost. Zo ben je misschien een elektricien die op zoek is naar een samenwerking in onderaanneming, of een start-up die op een strategische manier aan klantenwerving wil doen. Vragen staat vrij!

Kom je een interessant profiel tegen dat een match kan zijn voor jouw onderneming? Dan kan je de persoon in kwestie een bericht sturen en aftoetsen wat de mogelijkheden zijn.

Sluit je vandaag nog aan bij dit grote ondernemersplatform

Al meer dan 2.000 ondernemers sloten zich ondertussen bij KBC Vindr aan. Dat zijn 2.000 collega’s die jou kunnen inspireren en verder helpen om je droom te realiseren. Waar wacht je nog op?

KBC Vindr